Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αίτημα για χορήγηση επιδόματος στου αστυνομικούς υπαλλήλους της Α.Δ. Κεφ-νίας και Ιθάκης

poasyΑθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 500/3/43α
Προς: Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
          κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
Κοιν.: 1) Υπουργό Οικονομικών
              κ. Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
          2) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
          3) Ε.Α.Υ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
  Κύριε Υπουργέ,
  Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όχι μόνο, οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Α.Δ. Κεφαλληνίας, αλλά και των άλλων όμορων Δ/νσεων που έσπευσαν προς ενίσχυση, υπερέβαλαν εαυτούς για να ανταπεξέλθουν κατά τον καλύτερο τρόπο στις επαυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες.
  Η καταπόνησή τους σε καθημερινή βάση δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους είναι τραγικές. Οι ίδιοι οι συνάδελφοι όσο και οι οικογένειες τους, έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση όπως φυσικά και οι άλλοι συμπολίτες τους.
  Μπροστά σ'αυτήν την κατάσταση και για την αντιμετώπιση στοιχειωδών οικονομικών αναγκών τους, η Ε.Α.Υ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης με το επισυναπτόμενο υπ΄αριθμ: 1163 από 10-02-2014 έγγραφό της αιτείται τη χορήγηση στους συναδέλφους Αστυνομικούς της Α.Δ. Κεφαλληνίας ειδικού επιδόματος οικονομικής ενίσχυσης.
  Κύριε Υπουργέ,
  Ύστερα από τα προαναφερόμενα, φρονούμε ότι είναι αναγκαία η παρέμβασή σας, προκειμένου τύχει ικανοποίησης το αίτημα της Ε.Α.Υ. Κεφαλληνίας με τη χορήγηση στους συναδέλφους ενός χρηματικού ποσού ως οικονομική ενίσχυση.
  Ο κ. Υπουργός Οικονομικών στον οποίο κοινοποιείται, παρακαλείται για την από μέρους του θετική ανταπόκριση στο αίτημα των συναδέλφων της Ε.Α.Υ. Κεφ/νίας & Ιθάκης.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.