Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΗ




Ορεστιάδα, 08 Νοεμβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 05-11-2015 αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των  Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης συναντήθηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Διευθυντή του Γραφείου  του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ.
Στον κ. Διευθυντή τέθηκαν όλα  τα προβλήματα που απασχολούν τις τρεις Διευθύνσεις, όπως το πρόβλημα θέρμανσης των  υπηρεσιών, ενίσχυση με οχήματα και προσωπικό, αύξηση οργανικών θέσεων και κάλυψη αυτών, ώστε να σταματήσουν οι μακροχρόνιες αποσπάσεις των τελευταίων ετών, που έχουν ως αποτέλεσμα την διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας και την ιδιότυπη ομηρία των συναδέλφων.
Εκ μέρους του αναγνωρίστηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης και το δίκαιο των αιτημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση αυτών.
Τα Προεδρεία των Ενώσεων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Βασίλη ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ για την συμπαράσταση που επιδεικνύει διαχρονικά στα δίκαια αιτήματά μας και για τη συμβολή του στην επίλυση  των ζητημάτων που μας απασχολούν.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.