Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ



                                                  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αναστάσιος Δημοσχάκης
Βουλευτής Έβρου – Τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού


ΘΕΜΑ: Κατάθεση αναφοράς για το ασφαλιστικό ζήτημα - Επιστολή διαμαρτυρίας ΣΕΑΥΟ
Αναφορά συνέταξε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης στην Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δράσης του, για την κατάθεση επιστολής διαμαρτυρίας της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας αναφορικά με το προτεινόμενο σχέδιο για το ασφαλιστικό.
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής στο πλαίσιο της αναφοράς κατέθεσε επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας με την οποία τα μέλη της Ένωσης καλούν τους Βουλευτές του Έβρου να καταψηφίσουν το προτεινόμενο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό ως μη εφαρμόσιμο. Ο Βουλευτής δια της παρούσης δηλώνει και την πρόθεσή του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Σ.Ε.Α.Υ.Ο. και να συμπαραταχθεί στο αίτημά τους για καταψήφιση του σχεδίου νόμου.
Ο Βουλευτής κατέθεσε το παραπάνω έγγραφο με αναφορά, ώστε να καταδείξει την ανησυχία των φορέων και πολιτών του Έβρου και της Θράκης για το προωθούμενο σχέδιο για το ασφαλιστικό και να δηλώσει την συμπαράστασή και συμφωνία του με το αίτημά τους να αποσυρθεί το σχέδιο και να συζητηθεί το ζήτημα του ασφαλιστικού από μηδενική βάση και με έμφαση στην ανάπτυξη της απασχόλησης ως λύσης σε αυτό.
Επίσης, η παρούσα αναφορά γίνεται ταυτόχρονα με αναφορά αντίστοιχης επιστολής των Λιμενικών Θράκης, αναγνωρίζοντας την αγαστή συνεργασία σε διακλαδικό επίπεδο των Σωμάτων Ασφαλείας, γεγονός που οδήγησε και στις επιτυχείς συλλήψεις για παράνομο εμπόριο όπλων στον Έβρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΑΥΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.