Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 2 αλλοδαποί οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης 11 μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 19 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 2 αλλοδαποί οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης 11 μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη 1 συνεργού τους
Συνελήφθησαν προχθές (17-8-2016) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 24χρονος, υπήκοος Πακιστάν.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλες και στοχευμένες αστυνομικές ενέργειες, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, διότι προέκυψε ότι εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης στην ενδοχώρα, έντεκα (11) μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι εισήλθαν, την 17-8-2016, από την Τουρκία στην Ελλάδα, στην περιοχή του Έβρου.
Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε επίσης η εμπλοκή του 24χρονου στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου. 
πηγή:astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.