Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο



                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



     Την 27-11-2017 και ώρα 11:30 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο.
     Στη συνάντηση η οποία διήρκησε μία ώρα περίπου συζητήθηκαν θέματα-προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των Υπηρεσιών της Δ.Α Ορεστιάδας, εστιάζοντας, στην έλλειψη προσωπικού που παρατηρείτε στις περισσότερες υπηρεσίες, στις αυξημένες μεταναστευτικές ροές που παρατηρούνται  το τελευταίο χρονικό διάστημα και της μείωσης του αριθμού των αποσπασμένων Αστυνομικών που ενισχύουν  τη Δ.Α Ορεστιάδας. Επίσης αναλύθηκε το πρόβλημα με τα οχήματα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των υπηρεσιών . Τέλος ζητήθηκε από την Ένωσή μας η άμεση ενίσχυση των υπηρεσιών οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα.
     Ο κ. Υποστράτηγος συμμερίστηκε τους προβληματισμούς που τέθηκαν από την Ένωσή μας και δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία ανάγονται στο πεδίο της αρμοδιότητάς του. 

     Η Ένωσή μας ευχαριστεί τον κ. Υποστράτηγο για την εποικοδομητική συζήτηση και την  άμεση επίλυση κάποιον εκ των προβλημάτων που τέθηκαν και αναμένει για την επίλυση και των λοιπών προβλημάτων σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.