Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής στα γραφεία της Ομοσπονδίας
poasy
Αθήνα, 22 Μαΐου 2019
Αρ. Πρωτ.: 201/10/3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας επισκέφθηκε σήμερα, 22 Μαΐου 2019, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα ΔΟΥΡΟΥ, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Ομοσπονδίας και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Βασίλειο ΠΑΝΤΑΖΗ με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής».
Στην ενημερωτική συνάντηση που ακολούθησε, παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ, Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, καθώς και η Γραμματεία Γυναικών.
Η κα Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που μας απασχολούν και ειδικότερα για την αναγκαιότητα ουσιαστικής θωράκισης των αστυνομικών που κινδυνεύουν καθημερινά στη μάχη κατά της εγκληματικότητας και της ανομίας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην απόφαση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να αλλάξει το πλαίσιο διευκολύνσεων των συνδικαλιστικών μας στελεχών, με στόχο τον περιορισμό της λειτουργίας της Ομοσπονδίας, της Γραμματείας Γυναικών και του συνόλου των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων. Τονίστηκε δε ότι αυτή η απόφαση εκλαμβάνεται από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ως απόπειρα φίμωσης του συνδικαλιστικού μας κινήματος και ζητήθηκε η παρέμβασή της ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Η κα Ρένα ΔΟΥΡΟΥ από την πλευρά της, αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και στην αναγκαιότητα του εκσυγχρονισμού της, τονίζοντας ότι στον αγώνα μας αυτό, η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός μεταξύ άλλων και με τη διάθεση 5.000.000 ευρώ (μέσω ΕΣΠΑ) για την προμήθεια οχημάτων. Επίσης, ότι ως Περιφερειάρχης, έχει καλές σχέσεις συνεργασίας τόσο με την Ομοσπονδία όσο και με τις τοπικές Ενώσεις, αφουγκραζόμενη τις αγωνίες των αστυνομικών, αφού και η ίδια προέρχεται από αστυνομική οικογένεια.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.