Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ν.Δένδιας:Το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ θα δοθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση

Δημοσιευμένο στο : http://www.minocp.gov.gr

Σάββατο, 25 Μάιος 2013
-Σε απάντηση σχετικής ερώτησης δημοσιογράφου για το "Πότε θα δοθεί για διαβούλευση το σχέδιο επανίδρυσης της Ελληνικής Αστυνομίας;" ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας απάντησε :
"Το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας θα δοθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση και μέσα στο καλοκαίρι, αμέσως μετά τη ψήφιση του αντίστοιχου νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ελπίζω να έρθει στη Βουλή. Στόχος μας είναι μία Αστυνομία κοντά στον πολίτη, κινητική, που θα επεμβαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα περιστατικά, στα οποία καλείται να επιληφθεί, με ομάδες ειδικά εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν επικίνδυνους κακοποιούς. Μία Αστυνομία απαλλαγμένη από «αγγαρείες» σε «επώνυμους» και γραφειοκρατικά καθήκοντα, της οποίας η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού θα διατίθεται στη μάχη κατά της εγκληματικότητας. "
Διαβάστε ολόκληση τη συνέντευξη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στην εφημερίδα «Επενδυτής» και στους δημοσιογράφους Λ. Καλαρρύτη και Μ. Σταυρακάκη απευθείας στην πηγή: http://www.minocp.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.