Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών διακινητών από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες

       
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 12 Αυγούστου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν προχθές (10-8-2013) το πρωί, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 23 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας επτά (7) ομοεθνείς τους, μη νόμιμους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια κοινής οργανωμένης επιχείρησης με αξιωματικούς του FRONTEX από Ρουμανία, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη Χώρα μας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στη συνέχεια τους οδήγησαν σε σταθμό του ΟΣΕ, προκειμένου να τους προωθήσουν στην ενδοχώρα με αμαξοστοιχία.
Κατασχέθηκαν μια πλαστική βάρκα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.