Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 25 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες
Απετράπη η είσοδος στη χώρα σε άλλους είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη σήμερα (25-9-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή της Μάνδρας Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.
Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε παράνομα, με βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Με τη σύλληψη του δράστη, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο ελληνικό έδαφος, σε άλλους είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.