Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι διευκόλυναν την μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σε πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες

       
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 7 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι διευκόλυναν την μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σε πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (25-11-2012), το πρωί, στην Ορεστιάδα, α πό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ και μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι διευκόλυναν την μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σε πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ΚΤΕΛ της Ορεστιάδας, τους δύο διακινητές, να έχουν εκδώσει πέντε (5) εισιτήρια με προορισμό την Θεσσαλονίκη, τα οποία θα διέθεταν σε πέντε μη νόμιμους μετανάστες, διευκολύνοντας την μεταφορά τους στο εσωτερικό της Χώρας. Πλησίον του σταθμού, εντοπίσθηκε επίσης ένας από τους μη νόμιμος μετανάστης, υπήκοος Συρίας, ο οποίος ανέμενε προκειμένου να παραλάβει τα παραπάνω εισιτήρια, ενώ οι άλλοι τέσσερις, δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Πέντε (5) εισιτήρια
  • Το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.