Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων και Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες

       
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 4 Νοεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (3-11-2013) το απόγευμα, σε Επαρχιακή Οδό του Έβρου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων και Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αγγλικές πινακίδες, που οδηγούσε ο 41χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.