Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ενημέρωση για την είσοδο στις εκδηλώσεις "Άρδας 2015"

Πρόεδρος:Ακίδης Ηλίας τηλ. 6945238100                                                                   Γ. Γραμματέας : Κυπαρισσούδης Θεοδόσιος τηλ. 6947527152             
Τηλ & Fax :25520-28141     Δικτυακός τόπος :  seayorestiadas.blogspot.com

Αρ.Πρωτ.:20/2015                                                                        Ορεστιάδα,21-07-2015                              

ΘΕΜΑ: « Ενημέρωση για την είσοδο στις εκδηλώσεις “Άρδας 2015”».

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι ,
       Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από απόφαση του δημάρχου Ορεστιάδας η είσοδος  στις εκδηλώσεις του «ΑΡΔΑ 2015» για το Αστυνομικό προσωπικό θα πραγματοποιείται με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου και όχι με την επίδειξη της  ταυτότητάς μας όπως γινόταν τα προηγούμενα έτη.
       Ο δήμαρχος Ορεστιάδας  μετά από πιέσεις που δέχθηκε από άλλες εργασιακές ομάδες αναφορικά με τη δωρεάν είσοδο των Αστυνομικών  στο χώρο των εκδηλώσεων, αποφάσισε να δεχθεί το αίτημα τους, θεωρώντας ότι οι Αστυνομικοί δεν πρόσφεραν  τίποτα τα προηγούμενα χρόνια για την ομαλή  και  επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Η Αστυνομία παρότι κάποιοι δεν την θέλουν θα είναι πάλι εκεί για την διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Ο δήμαρχος ως νέος στο χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι λογικό να μην γνωρίζει ότι το Αστυνομικό προσωπικό, επί χρόνια, ήταν σε κατάσταση επιφυλακής και δεν χορηγούνταν άδειες τις ημέρες των εκδηλώσεων ενώ οι άλλες εργασιακές ομάδες παραθέριζαν ανά την Ελλάδα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
          Παρόλο που μας λυπεί η στάση και η συμπεριφορά του δημάρχου Ορεστιάδας, στηρίζουμε τις εκδηλώσεις και δίνουμε δυναμικά το παρόν, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια από όλους τους τοπικούς φορείς και να εμπεδωθεί   ότι συμπεριφορές και πρακτικές που μας καταδεικνύουν  ως επαίτες δεν μας αγγίζουν ως κλάδο.

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                  Ο                                                                                         Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                         
        ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                                        ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.