Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

                                                       
Μετά από σχετικά έγγραφα της Ένωσής μας προς τους βουλευτές του Ν. Έβρου , κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων  από το βουλευτή κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ Αναστάσιο αναφορά  για τα προβλήματα της Δ.Α Ορεστιάδας και του Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου καθώς και για την μη καταβολή του επιδόματος αυξήμένης επιχειρησιακής ετοιμότητας   για τα έτη 2000-2001.
                                                                      






Αθήνα, 12/04/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε αναφορά για την Δ.Α. Ορεστιάδας και κατάθεση αναφοράς για μη καταβληθέντα δεδουλευμένα Αστυνομικών
Απάντηση απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε Αναφορά του Βουλευτή Έβρου και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκη με την οποία κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής ενημερωτικό δελτίο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφορικά με υπηρεσιακά ζητήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.
Στην απάντησή του το Υπουργείο αναφέρεται στα ζητήματα της έλλειψης προσωπικού, ειδικά με τις αυξημένες ανάγκες λόγω διαχείρισης του Προαναχωρησιακού Κέντρου από την Δ.Α. Ορεστιάδας, καθώς και σε θέματα έλλειψης υλικοτεχνικής υποδομής. Το υλικό της αναφοράς και της απάντηση μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.
Επίσης, κατατέθηκε αναφορά από τον Βουλευτή προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και με τελικό αποδέκτη τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το χαρτοφυλάκιο της Προστασίας του Πολίτη, για την κατάθεση της από 30/3/2016 επιστολής της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων από την περίοδο 2000-2001.
Συγκεκριμένα, η ΣΕΑΥΟ αναφέρεται στο επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (γνωστό ως «νυκτερινά») και πληρωμές αυτού από την περίοδο 2000-2001, οι οποίες ούτε φέτος προβλέπεται να πληρωθούν στους Αστυνομικούς του Έβρου, ζήτημα το οποίο θέλουν να διευθετηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.