Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας

 Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας





Αθήνα, 28  Σεπτεμβρίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 200/5/69a

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

 

Θέμα: «Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας»

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, καλείται για άλλη μια φορά να επιδείξει τα αισθήματα αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης όλων μας προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από φυσικές και άλλες καταστροφές.

Όπως γνωρίζετε, πριν από μερικές ημέρες ο Νομός Καρδίτσας υπέστη μεγάλες καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ήδη, εκ μέρους Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας, έχει ξεκινήσει η συγκινητική εκδήλωση συγκέντρωσης και προσφοράς διαφόρων υλικών αγαθών και χρημάτων προς τους πληγέντες.

Για τον καλύτερο συντονισμό της όλης προσπάθειας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να απευθύνεται στο μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου και πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. κ. Ζαρχανή Γεώργιο στο τηλέφωνο 6932912906.

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τα μέλη σας και ανταποκριθείτε στην έκκληση βοηθείας των συνανθρώπων μας, αποδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο ότι ως Έλληνες Αστυνομικοί, πέραν της υπηρεσιακής μας κοινωνικής αποστολής, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες των συμπολιτών μας και ενδιαφερόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο για τις ανάγκες τους, όταν δοκιμάζονται στην καθημερινότητά τους από οποιαδήποτε κοινωνική είτε φυσική αιτία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.