Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διαβάστε τη δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο για το Ειδικό μισθολόγιο.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε:

Αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία. Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε για απαλλαγή των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. από εργασίες γραμματειακού χαρακτήρα, όπως οι επιδόσεις κλητεύσεων, έτσι ώστε να απελευθερωθούν δυνάμεις για το κύριο έργο της αστυνόμευσης.

  Ασφάλεια
Σε ό,τι αφορά την πολιτική ασφάλειας, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, θα ενισχύσει ?σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής? την ΕΛ.ΑΣ., θα αξιοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας και θα επιτρέψει τη χρησιμοποίηση υδροφόρων για να αντιμετωπίζουν πολύ βίαια επεισόδια, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή κανενός.
«Να μπορεί η αστυνομία να τους ?ηρεμεί?. Και να σβήνουν ταυτόχρονα οι εστίες πυρκαγιάς πριν πάρουν διαστάσεις και θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την πρόθεσή του να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και την αντικατάστασή του με νομική ρύθμιση, όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τάχθηκε υπέρ της δημιουργία χώρων προστασίας - φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, μέχρι να ολοκληρωθεί η απέλασή τους, που δεν θα ξεπερνά τους τέσσερις μήνες.
 Δημοσιευμένο στο:  www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.