Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΟΑΞΙΑ - ΠΟΑΣΥ: "Πρωτομαγιά 2012, Σήμερα πορεία, αύριο απεργία!"


"Το συνδικαλιστικό μας κίνημα χαιρετίζει τους αγώνες των εργαζομένων της Χώρας για μια άλλη πολιτική εξόδου από την πολύπλευρη κρίση, στην οποία οδηγήθηκε η Χώρα από τα διαπλεκόμενα πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα και τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας και

για την οποία καλούμαστε όλοι εμείς που βιώνουμε το μεροκάματο του τρόμου και της ανασφάλειας, να πληρώσουμε και πάλι το μάρμαρο..

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει στις επάλξεις του αγώνα τον αγανακτισμένο λαό μας ενάντια στα μέτρα λιτότητας, φτώχειας, ανεργίας και δυστυχίας. Ως Έλληνες Αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή διαχωρίσαμε τη θέση μας και συνταχθήκαμε με εκείνους που υποστήριξαν ότι με τα Μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και πολύ περισσότερο, με την πυγμή της καταστολής, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη. Σιδερόφραχτες δημοκρατίες, δεν είναι δημοκρατίες, τονίσαμε και απαιτήσαμε το έλλειμμα πολιτικής εκπροσώπησης να μην καλύπτεται με τη χρησιμοποίηση της αστυνομίας, αλλά με τα εργαλεία της Δημοκρατίας, δηλαδή με το διάλογο, την πειθώ και την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία.

Υπό αυτές τις συνθήκες η Χώρα οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογές και ο παντοδύναμος ψηφοφόρος θα κληθεί να επιλέξει σε λίγες ημέρες τους νέους εκπροσώπους του Έθνους. Χωρίς διχαστικά και φοβικά διλήμματα, οφείλουμε όλοι να αφουγκραστούμε τη φωνή της συνείδησης μας και να επιλέξουμε τους άξιους εκπροσώπους μας. Είμαστε περήφανος λαός και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν ... υποδείξεις.

Τιμώντας την φετινή επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς, διατρανώνουμε και πάλι την αποφασιστικότητα μας για ενδυνάμωση του αγώνα μας με νέες μορφές πάλης και αντίστασης σε ό,τι παρωχημένο και αναχρονιστικό φρενάρει την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Με την ελπίδα ότι η νέα Βουλή θα είναι αναθεωρητική και θα αποδεχτεί το αίτημά μας για διεύρυνση των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών, όπως έχουμε ήδη αποφασίσει κατά το Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της 8&9 Φεβρουαρίου 2012, ευχόμαστε σε όλους καλούς αγώνες με στόχο την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

                          Σήμερα πορεία, αύριο απεργία!

               Η δύναμη είναι στους πολλούς, η ελπίδα στους αγώνες! "   

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. ΘΕΜΑ: ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ.

                                                              Ορεστιάδα 29/04/2012
                                                                   ΠΡΟΣ:                                                                    

                     1.Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη
                        κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ( μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ)
                                          ΚΟΙΝ:
                 1.Υφυπουργούς   κ. Εμμανουήλ Όθωνα &  
                             Ελευθέριο Οικονόμου
                                          2. Αρχηγό  ΕΛ.ΑΣ.  Αντιστράτηγο
                                                          κ. Νικόλαο Παπαγιανόπουλο
                                                3.  Γραφείο Αστυνομικού Διευθυντή
                                                Περιφ. Αν. Μακεδονίας &Θράκης                                                     
                                                4. Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας
                                                5. Βουλευτές Νομού                                                    
                                                6. Δήμαρχο  Ορεστιάδας                      
                                                7.Π.Ο.ΑΣ.Υ                                                                                                          
                                                8.  Μ.Μ.Ε                          
                                                9. Μέλη μας                            
  Αρ. Πρωτ. 22/2012                                                                         
                                                    
   Θέμα: « Ανταποδοτικά οφέλη στο ΕΧΠΑ Φυλακίου »

     Κύριε Υπουργέ,
  
   Για να μην θεωρηθεί η απόφαση σας  για τη δημιουργία των  30 κέντρων  λαθρομεταναστών ανά τη χώρα  ως πυροτέχνημα ή εκλογικό τρικ ,αλλά και να αντικρούσετε την  πεποίθηση που πάει να δημιουργηθεί στους πολίτες περί ανακολουθίας λόγων και έργων των πολιτικών καθώς και να μπορέσετε να  πείσετε  τις τοπικές  κοινωνίες των υπό ίδρυση κέντρων για τη βεβαιότητα και τη πλήρη εφαρμογή των υποσχέσεων και των εξαγγελιών σας περί ανταποδοτικών οφελών, ερχόμαστε σαν Ένωση και ζητάμε στο είδη υπάρχον κέντρο φιλοξενίας που λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια στην Α/Δ Ορεστιάδας να εφαρμοσθούν πλήρως όλα τα αντισταθμιστικά οφέλη που εσείς δηλώσατε και αναγράφονται στο site του Υπουργείου  για τους νέους χώρους κράτησης των λαθρομεταναστών.
  Πιστεύοντας  πως  μόνο έτσι θα  περάσει  το μήνυμα στις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν έντονα στη δημιουργία στο τόπο τους χώρων κράτησης λαθρομεταναστών, πως αυτή τη φορά όλα  θα γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς θέτετε και κυρίως τα ανταποδοτικά οφέλη θα τηρηθούν στο ακέραιο δείχνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση σας στην τοπική κοινωνία καθώς και στους εργαζόμενους Αστυνομικούς.

  Σε αντιπαράθεση των ανταποδοτικών οφελών  που εσείς εξαγγείλατε,  επισημαίνουμε παρακάτω  την πραγματική  κατάσταση που  ισχύει σήμερα στο Ε.Χ.Π.Α Φυλακίου.

 Ανταποδοτικά Οφέλη.
       
    Ίδρυση αστυνομικής Υπηρεσίας (150 αστυνομικοί). 
Αυτή  τη  στιγμή στο ΕΧΠΑ Φυλακίου υπηρετούν 50 αστυνομικοί. Οι οποίοι προέρχονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου το οποίο καταργήθηκε εντελώς(από τον Μάιο του 2007) αφού από την ημέρα λειτουργιάς του κέντρου  ασχολούνται μόνο με τη  διαχείριση των λαθρομεταναστών και όχι με την αποτροπή και σύλληψη διακινητών.

    Ιδιωτικό προσωπικό Ασφαλείας (300 άτομα).
 Δεν υπάρχει.

    Κάλυψη αναγκών σίτισης από εταιρεία Catering.
 Ισχύει αλλά όχι από την ευρύτερη  περιοχή της Ορεστιάδας.

    Παροχή υπηρεσιών ιατρικής μέριμνας .
 Μια γιατρός για 450 άτομα εφόσον βέβαια έχει ανανεωθεί η σύμβαση της και μία νοσοκόμα μόνο τις καθημερινές από 09:00 εως17:00. 
 
   Συνεργείο καθαρισμού.
Τρεις καθαρίστριες  (μερική απασχόληση)  εργάζονται σε εργοδότη ο οποίος δεν είναι από την περιοχή.

    Συνεργεία συντήρησης-τεχνικής κάλυψης . 
Δεν υπάρχουν.

    Εκμετάλλευση κιλικίων.
 Αυτή την στιγμή γίνετε από ιδιώτες,  γιατί όχι από την ΕΛ.ΑΣ.

    Υπηρεσίες καθαριστηρίου (πλυντήρια, στεγνωτήρια).
Δεν υπάρχουν.

    Αναφέρεται ότι συνολικά θα απασχοληθούν στο Κέντρο Κράτησης 1000 περίπου άτομα από τη  τοπική κοινωνία.
Στο ΕΧΠΑ Φυλακίου ασχολούνται συνολικά (03) καθαρίστριες με μερική απασχόληση.

κ. Υπουργέ.
τελικά ένα πράγμα είναι σίγουρο,  ότι εδώ και 5 χρόνια που λειτουργεί το ΕΧΠΑ Φυλακίου κανένα όφελος δεν έχει η τοπική κοινωνία, απεναντίας  έχει στερηθεί ακόμα και την αστυνόμευση μετά τη λειτουργία του ΕΧΠΑ, είναι στο χέρι σας να αλλάξετε την όλη κατάσταση.

                                                                            
                    Ο                     Για  το  Δ.Σ.                          O
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  Παντελής                        ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  Βασίλειος





 









Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΒΟΥΛΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Συναδέλφισσες  &  Συνάδελφοι

 Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, πρωτίστως για την πολύ μεγάλη συμμετοχή σας στην όλη διαδικασία, μια συμμετοχή η οποία στέλνει το δικό της ηχηρό  μήνυμα σε διάφορους αποδέκτες τη δύσκολη αυτή στιγμή που περνά ο λαός της Πατρίδας μας και δευτερευόντως για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με εκλέξατε στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας. Εκείνο που σας υπόσχομαι ότι θα πράξω για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε είναι ότι θα εργαστώ με ιδιαίτερο ζήλο και όρεξη μαζί με τους υπόλοιπους Συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου  ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες, καθώς και να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προβλήματα που πιθανόν να ανακύψουν στο μέλλον. Προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το Συνάδελφο.  
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Συναδέλφους της Εφορευτικής Επιτροπής οι οποίοι κατά την άποψη μου ήταν άψογη στην όλη εκλογική διαδικασία.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά.

                              Να είστε καλά εσείς και οι οικογένεια σας .



            Υπαρχιφύλακας ΒΟΥΛΟΤΑΚΗΣ Ζαχαρίας   Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου.

Στατιστικά Στοιχεία Παράνομης Μετανάστευσης από το 2006 έως το πρώτο τρίμηνο του 2012 ανά την χώρα.

   

2012




Συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών στα Ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, ανά μήνα, για τα έτη 2011-2012


Συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών και διακινητών,
από Αστυνομικές & Λιμενικές Αρχές,

κατά τα έτη 2006 έως το 3μηνο 2012

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ»

shmata_poasy-poaxia
Αθήνα 27 Απριλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 700/4/8θ

  Στο παρά πέντε των βουλευτικών εκλογών και επειδή παντού υπάρχουν όρια -με εξαίρεση προφανώς στον εμπαιγμό και στην υποκρισία που βιώνουμε αυτές τις μέρες - οι Ομοσπονδίες τονίζουν ότι αρνούνται να αποδεχθούν την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χορήγηση «φιλοδωρήματος» αντί ουσιαστικής αποζημίωσης για την υπεραπασχόληση του αστυνομικού προσωπικού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
  Απευθυνθήκαμε στον Πρωθυπουργό της Χώρας, στους αρμόδιους Υπουργούς και στα Πολιτικά Κόμματα, επισημαίνοντάς τους ότι η επαναθεσμοθέτηση του δικαιώματος της εκλογικής αποζημίωσης για να έχει αντίκρισμα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για υστερόβουλες σκέψεις από κανέναν, θα έπρεπε να καταβληθεί με όρους ισονομίας και δικαιοσύνης.
  Με τον σθεναρό αγώνα μας η αποζημίωση τελικά επαναθεσμοθετήθηκε με ομόφωνη απόφαση των Πολιτικών Κομμάτων, αλλά το προτεινόμενο ποσό είναι τελικά της τάξεως των 130 ευρώ περίπου, ούτε το μισό δηλαδή ποσό από εκείνο που δόθηκε στους ένστολους σε δραχμές (100.000) το 2000 όταν για πρώτη φορά διεκδικήσαμε και πετύχαμε αυτό το επίδομα.
  Προκλητική και ακατανόητη διαπίστωση: 500 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους, 130 ευρώ για τους ένστολους. Οι κυβερνώντες μάς κατατάσσουν σε υπαλλήλους τελευταίας κατηγορίας, όταν πρόκειται για παροχές και σε πρώτης (!) όταν πρόκειται για υποσχέσεις.
  Δυστυχώς, η Πολιτεία για άλλη μια φορά έδειξε πόσο εκτιμά και σέβεται το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του και ας πράξει αναλόγως...
  Σε ό,τι αφορά τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών, σας ενημερώνουμε ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που αναλογεί στα μέλη τους θα διατεθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα ορφανά παιδιά οικογενειών συναδέλφων μας, ως συμβολική κίνηση που ευελπιστούμε ότι θα βρει μιμητές, στα μέλη των Ενώσεων και σε όλους τους συναδέλφους.
  Για να μην περισσέψει δε η υποκρισία... δηλώνουμε ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ, αλλά όχι την κοροϊδία τους.
  Όσο γι' αυτούς που συσκέφθηκαν και σκέφθηκαν να «τετραγωνίσουν τον κύκλο» κατ' αυτόν τον απαράδεκτο και προσβλητικό για τον Έλληνα Αστυνομικό τρόπο, ένα πράγμα οφείλουμε να επισημάνουμε:
  Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για όλους, αλλά κάποιοι θέλουν να προσχωρήσουμε στο δόγμα «ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος», χωρίς να δώσουν εξηγήσεις πού πήγαν τα λεφτά που ...υπήρχαν, πού πήγαν τα λεφτά μας, που πήγαν οι κόποι ενός περήφανου λαού που ταπεινώθηκε προκλητικά και βάναυσα στο όνομα της διάσωσης της Χώρας.
ypografes_poasy-poaxia

Διαβάστε τη δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο για το Ειδικό μισθολόγιο.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε:

Αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία. Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε για απαλλαγή των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. από εργασίες γραμματειακού χαρακτήρα, όπως οι επιδόσεις κλητεύσεων, έτσι ώστε να απελευθερωθούν δυνάμεις για το κύριο έργο της αστυνόμευσης.

  Ασφάλεια
Σε ό,τι αφορά την πολιτική ασφάλειας, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, θα ενισχύσει ?σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής? την ΕΛ.ΑΣ., θα αξιοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας και θα επιτρέψει τη χρησιμοποίηση υδροφόρων για να αντιμετωπίζουν πολύ βίαια επεισόδια, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή κανενός.
«Να μπορεί η αστυνομία να τους ?ηρεμεί?. Και να σβήνουν ταυτόχρονα οι εστίες πυρκαγιάς πριν πάρουν διαστάσεις και θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την πρόθεσή του να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και την αντικατάστασή του με νομική ρύθμιση, όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τάχθηκε υπέρ της δημιουργία χώρων προστασίας - φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, μέχρι να ολοκληρωθεί η απέλασή τους, που δεν θα ξεπερνά τους τέσσερις μήνες.
 Δημοσιευμένο στο:  www.ethnos.gr

Κίνηση περιπολικού οχήματος με μόνο τον οδηγό.

poasy
Αθήνα 26 Απριλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 402/1/1α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
              κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
         2) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
             κ. Μανώλη ΟΘΩΝΑ
         3) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
            κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
         4) Πρωτοβάθμιες οργανώσεις
         5) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα: «Κίνηση περιπολικού οχήματος με μόνο τον οδηγό»
Σχετ.:α) Υπ' αριθ. 402/3/1α από 05/09/2005 έγγραφό μας
         β) Υπ' αριθ. 1016/55/236-ροβ από 14/10/2005 έγγραφο Α.Ε.Α
         γ) Υπ' αριθ. 13/1993 Κανονιστική Διαταγή κ. Αρχηγού Ελληνικής
            Αστυνομίας «Ειδικότερες αποστολές περιπολιών με αυτοκίνητα και δίκυκλα»

Κύριε Αρχηγέ,
  Ως γνωστό, σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 3 του Π. Δ. 141/1991, σε περίπτωση αδυναμίας επάνδρωσης των περιπολικών αυτοκινήτων, δύναται κατά την κρίση του Διευθυντή ή Διοικητή της Υπηρεσίας τα εν λόγω οχήματα να κινούνται και με μόνο τον οδηγό, για την εκτέλεση συνήθων αστυνομικών καθηκόντων. Στις περιπτώσεις όμως αυτές δεν επιτρέπεται η κίνηση μακριά από κατοικημένες περιοχές ούτε και η επέμβαση σε περιπτώσεις σοβαρών ή εκτεταμένων περιστατικών διατάραξης της τάξης, χωρίς τη βοήθεια και άλλων συναδέλφων του.
  Παράλληλα στην παράγραφο 5 του ιδίου άρθρου αναφέρεται ότι οι ειδικότερες αποστολές των εποχούμενων περιπολιών και λοιπές συναφείς λεπτομέρειες, καθορίζονται με Κανονιστική διαταγή του κ. Αρχηγού.
  Επιπλέον στην ανωτέρω (β) σχετική αναφέρεται ότι: « Ως "συνήθη αστυνομικά καθήκοντα "που δύναται να εκτελεί ο αστυνομικός, οσάκις κινείται μόνος με περιπολικό αυτοκίνητο, κατά την έννοια των διατάξεων του εδαφίου α, παρ. 3, άρθρο 77 του ΠΔ 141/91, νοούνται οι περιπτώσεις γενικών περιπόλων που δεν ενέχουν επικινδυνότητα, ιδίως όταν αυτές δεν κινούνται μακριά από κατοικημένες περιοχές και δεν παρίσταται ανάγκη επέμβασης εξαιτίας σοβαρών ή εκτεταμένων περιπτώσεων διατάραξης της τάξης (argumentum a contrario)».
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 29/2012 από 24/04/2012 έγγραφό της καταγγέλλει σοβαρά περιστατικά εναντίον αστυνομικών εξαιτίας του γεγονότος εκτέλεσης υπηρεσίας εποχούμενης περιπολίας με ένα μόνο αστυνομικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας. Επιπρόσθετα επισημαίνει την αναγκαιότητα της έκδοσης νέας πλέον σχετικής διαταγής που δεν θα επιτρέπει την εκτέλεση υπηρεσίας εποχούμενης περιπολίας μόνο με ένα άτομο, τον οδηγό, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι και η διάθεση πληρώματος και ενός άλλου συναδέλφου, πέραν του οδηγού.
Κύριε Αρχηγέ,
  Κατόπιν των προαναφερομένων και ύστερα από τα νέα διαμορφούμενα εγκληματολογικά δεδομένα, παρακαλούμε για την έκδοση σχετικής διαταγής προς αυτήν την κατεύθυνση, που θα διασφαλίζει κατά το καλύτερο τον συνάδελφο από κάθε πλευρά γεγονός που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσφορά αποτελεσματικότερου αστυνομικού έργου.
ypografes-poasy

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας.

                                                                                                           Ορεστιάδα 26/04/2012   
       
                                                                                                                     ΠΡΟΣ:
                                                                              1. ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ                                                                                         ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ   
                                                                                2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ   ΟΡΕ/ΔΑΣ
                                                                                          3. ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
                                                                                          4. Π.Ο.ΑΣ.Υ
                                                                                          5. Μ.Μ.Ε
                                                                                          6.ΜΕΛΗ
                                                                                                          
        Αρ.Πρωτ: 21/2012                                                                                                 
                                                                        
         Θέμα: «Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ ».   
  
      Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας μετά την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε την Τρίτη 24/04/2012.  Οι εννέα  πρώτοι κατά σειρά προτίμησης εκλεγέντες κατόπιν πρόσκλησης του πρώτου συμβούλου κ. Παντελή Δημούτση   συγκροτήθηκαν σε σώμα και εξέλεξαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. ως ακολούθως:
   
     1.Πρόεδρος                          ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
     2.Αντιπρόεδρος                   ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
     3.Αντιπρόεδρος Β΄              ΓΚΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
     4.Γεν. Γραμματέας              ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     5.Αν. Γραμματέας              ΒΟΥΛΟΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ                               
     6.Ταμίας                              ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
     7.Αν. Ταμίας                       ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
     8.Ορ.Γραμματέας               ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
        9.Μέλος                             ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ             
  
                               Για το Δ.Σ           
              Ο                                                Ο
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής        ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ Βασίλεος

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στις κάλπες προσήλθαν 356 Συνάδελφοι.

                                                                                                              Ορεστιάδα 25/04/2012
                                                                                                        ΠΡΟΣ:
                                                                                                   Μέλη μας.
                                                                                                         
                                                                          
                                                     
  Θέμα « Αποτελέσματα εκλογών».   
 
    Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
    Το Προεδρείο της  εφορευτικής επιτροπής σας  ανακοινώνει   τα  αποτελέσματα των 
   χθεσινών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη  των οργάνων  της Ένωσης. Η συμμετοχή στις
   εκλογές ήταν μαζική καθώς ψήφισαν συνολικά 356 από τους 415 Συναδέλφους.
   
               Για το  Διοικητικό Συμβούλιο  εκλέγονται οι πρώτοι εννέα (09)

1.   ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ                          Τ.Δ.Α. Διδ/χου       203
2.     ΓΚΑΚΙΔΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             Α.Δ Ορεστιάδας     148
3.     ΑΚΙΔΗΣ   ΗΛΙΑΣ                                           Τ.Α. Διδ/χου            147
4.     ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                    Τ.Σ.Φ. Διδ/χου        139
5.     ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                     Α.Σ. Καστανέων     137
6.     ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ                        Τ.Σ. Φ Ορεστιάδας   135
7.     ΚΑΡΙΩΤΗΣ   ΦΩΤΙΟΣ                                    Α.Τ. Ορεστιάδας     132
8.     ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ                      Α.Τ Δικαίων            116
9.     ΒΟΥΛΟΤΑΚΗΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ                        Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου      108

10.         ΖΗΣΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  Τ.Τ Ορεστιάδας       105
11.         ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                     Τ.Δ.Ν. Ορεστιάδας    99
12.         ΓΚΟΤΣΗΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                              Α.Τ  Διδ/χου             86
13.         ΒΕΝΕΤΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                Τ.Σ.Φ Μεταξάδων     57
14.         ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΟΥΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου      43


             Για την  Ομοσπονδία ( Π.Ο.ΑΣ.Υ) εκλέγονται οι πρώτοι επτά (07)

1.   ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ                          Τ.Δ.Α. Διδ/χου        223
2.     ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                     Α.Σ. Καστανέων     158
3.     ΚΑΡΙΩΤΗΣ   ΦΩΤΙΟΣ                                    Α.Τ. Ορεστιάδας     149
4.     ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ                        Τ.Σ. Φ Ορεστιάδας  145
5.     ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ                   Α.Δ. Ορεστιάδας    142
6.     ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                    Τ.Σ.Φ. Διδ/χου        140
7.     ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ                           Α.Σ. Καστανέων     123
8.     ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                          Τ.Τ. Ορεστιάδας     84
9.     ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                  Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου      52

          Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι πρώτοι τρείς(03)

1.   ΣΚΡΗΤΖΟΒΑΛΗ  ΜΑΡΙΑ                             Τ.Τ. Ορεστιάδας    170
2.     ΔΟΥΡΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                             Τ.Ε.Δ. Ορμενίου    111
3.     ΠΑΠΑΧΑΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ             Τ.Σ.Φ. Διδ/χου         86


             Για το Συμβούλιο Μεταθέσεων εκλέγεται ο πρώτος
  
    1.  ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                     Α.Σ. Καστανέων    166
2.  ΒΟΥΛΟΤΑΚΗΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ                        Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου    112



                           Η  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

          
                    
                
                       





 
v