Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Προαγωγικές εξετάσεις στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων έτους 2013 - Η Προκήρυξη

 

Δημοσιευμένο στο : http://www.sefeaa.gr
Σάββατο, 01 Ιούνιος 2013
-Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.) παραθέτει στην ιστοσελίδα του (sefeaa.gr) την Προκήρυξη προαγωγικών εξετάσεων για την προαγωγή αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για κάλυψη υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2013.
Η διαταγή γνωστοποίησης είναι η υπ' αριθμ. 7231Α/13/796133 από 30/05/2013 του ΑΕΑ/ΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/1

Με την ανωτέρω σχετική , η οποία έχει αποσταλεί μέσω POL, προκηρύχθηκαν προαγωγικές εξετάσεις για την κάλυψη εξακοσίων είκοσι (620) υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων έτους 2013.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 02-11-2013 έως και 04-11-2013 στην Αθήνα και στη Βέροια, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης υπό την εποπτεία και γενική ευθύνη του Γενικού Επόπτη Εξετάσεων και το συντονισμό της Δ/νσης Εκπ/σης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας , σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο παρατίθεται στο συνημμένο παράρτημα της ως άνω σχετικής.

Σύντομα το PoliceNET.gr θα απομονώσει σε αρχείο όλη την εξεταστέα ύλη νομοθεσίας ώστε να είναι διαθέσιμη για μελέτη στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.
Οι ενδιαφερόμενοι να προσέχουν την κεντρική σελίδα του ιστοχώρου όπου θα τεθεί εικονίδιο (banner)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.