Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Υποβολή αγωγών λόγο μη συμμόρφωσης της κυβέρνησης με την απόφαση του ΣΤΕ περί αποκατάστασης των μισθών μας






                    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


                      

        ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

                                                                                Ορεστιάδα 15/12/2014

                                                                                       ΠΡΟΣ: Μέλη μας.

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: « Υποβολή  αγωγών λόγο μη συμμόρφωσης της κυβέρνησης με την απόφαση του ΣΤΕ περί αποκατάστασης των μισθών μας »

Μέλη μας,

 Μετά  και την νέα αναβολή της κυβέρνησης για πλήρη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣΤΕ, για την αναπροσαρμογή των μισθών και  την καταβολή του συνόλου των οφειλόμενων αναδρομικών, αποφασίσαμε να επιλέξουμε την οδό της δικαιοσύνης, μέσω`ατομικών δικαστικών`αγωγών.                                                                                  

 Έχοντας στα χέρια μας πληθώρα προτάσεων από διάφορα δικηγορικά γραφεία,  λειτουργώντας όμως  πάντα με γνώμονα το συμφέρων των μελών μας,  αποφασίσαμε ομόφωνα να αποδεχτούμε το ενημερωτικό σημείωμα του δικηγορικού γραφείου Ορεστιάδας της κ. Αναστασίας ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ.

Η αμοιβή ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ για κατάθεση και εκδίκαση των αγωγών σε πρώτο βαθμό, σε περίπτωση πλήρης ικανοποίησης με νομοθετική ρύθμιση πριν την εκδίκαση των υποθέσεων μέρος του ποσού θα επιστραφεί.                                                                                  

Τα μέλη μας μπορούν από 15/12/2014 έως  20/12/2014 και κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 να καταθέτουν τις αγωγές στο δικηγορικό γραφείο της κ. Αναστασίας ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ που βρίσκεται στην γωνιά Σκρα (21) με Κωνσταντινουπόλεως ( δίπλα στην Ένωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού) επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 25520-27704 ή στο 25520-28118.

 Όλα τα απαραίτητα έντυπα θα βρίσκονται από αύριο σε όλες τις υπηρεσίες καθώς και στο δικηγορικό γραφείο, θα πρέπει όλοι μας να έχουμε οπωσδήποτε μαζί αντίγραφο από τις μηνιαίες μισθοδοτικές καταστάσεις για το διάστημα από 01/08/2012 έως 31/12/2014 καθώς και την αστυνομική ταυτότητα, επειδή ο όγκος των μισθοδοτικών καταστάσεων  είναι μεγάλος, για την αποφυγή προβλήματος στις γραμματείες των υπηρεσιών θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει ηλεκτρονικά τα σημειώματα και να τα βγάζει μόνος του  φωτοτυπίες. Παρακαλούμε οι συνάδελφοι γραμματείς των υπηρεσιών όπως διευκολύνουν τους συναδέλφους, για την γρηγορότερη συγκέντρωση των δικαιολογητικών.

Όποιο μέλος της Ένωσης δεν επιθυμεί να καταθέσει την αγωγή στο παραπάνω δικηγορικό γραφείο και επιθυμεί κάποιο άλλο, μπορεί να ζητήσει από τα μέλη του Δ.Σ. να των ενημερώσουν για τις άλλες προσφορές  που υπάρχουν από τα διάφορα δικηγορικά γραφεία.
                                               Για το Δ.Σ
                              Ο                                           Ο
                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                    Ηλίας ΑΚΙΔΗΣ           Βασίλης ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ
                   τηλ.6945238100               τηλ.6932583211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.