Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ημεδαπού στο Διδυμότειχο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 7 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ημεδαπού στο Διδυμότειχο
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών
Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη
Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ληστεία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε προχθές (5-2-2017) το βράδυ, στο Διδυμότειχο Έβρου.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 26 ετών, για ληστεία.
Συνελήφθη χθες (6-2-2017), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ο 26χρονος δράστης.
Αναλυτικότερα, το βράδυ της 5-2-2016, οι δύο (2) δράστες προσέγγισαν τον 43χρονο και με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 26χρονο και τον συνέλαβαν, καθώς επίσης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του δεύτερου δράστη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.