Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Εξιχνίαση τριών (3) κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 10 Ιουλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνίαση τριών (3) κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις (3) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίες είχαν διαπραχθεί τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013 στην Ορεστιάδα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Ειδικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013 αφαίρεσαν από την πόλη της Ορεστιάδας τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες, καθώς επίσης ότι αφαίρεσαν τον κινητήρα μιας εξ αυτών και αφού απόξεσαν τον αριθμό του, τον τοποθέτησαν στο δίκυκλο του 15χρονου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν οι τρεις (3) δίκυκλες μοτοσικλέτες σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Ορεστιάδας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.