Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

poasy
Αθήνα 22 Νοεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 314/2/22
Προς: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
Κοιν.: 1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
2) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
3) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία»
Κύριε Υπουργέ,
Η αναστολή των προσλήψεων ένστολου προσωπικού στο Υπουργείο μας για τα έτη 2013 και 2014 σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 «πάγωσε» τα όνειρα και τους στόχους πολλών μαθητών και δε τέκνων συναδέλφων που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και φιλοδοξούν το έτος αυτό να εισέλθουν στη Σχολή Αξιωματικών και Σχολή Αστυφυλάκων ακολουθώντας ενσυνείδητα το αστυνομικό λειτούργημα. Επιτακτικά οι συνάδελφοι απαίτησαν την παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας για να εξευρεθεί μια λύση και να αρθεί με κάποιο τρόπο αυτή η αγκύλωση.
Ως εκ τούτου και λόγω της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει και με δεδομένο ότι για τα έτη 2015 και 2016 προβλέπονται προσλήψεις ο αριθμός των οποίων θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος) καταθέτουμε την κάτωθι πρόταση, την οποία σας καλούμε να στηρίξετε και προωθήσετε.
Ο αριθμός των προσλήψεων που προβλέπονται για το έτος 2015 – 2016 να κατανεμηθεί ισομερώς από το έτος 2013 κι έπειτα.
Με τον τρόπο αυτό τουλάχιστον θα υφίσταται ένα σημείο αναφοράς και θα διατηρηθεί το έρεισμα – έστω και σε αυτό το βαθμό – για την καλή προσπάθεια με την ελπίδα της επίτευξης του στόχου.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.