Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτη ενημέρωση: ΠΟΑΞΙΑ και ΠΟΑΣΥ "καταδιώκουν" από το πρωί Σταϊκούρα και Στουρνάρα για τον μισθολογικό Αρμαγεδώνα του ΓΛΚ, Χειρότερα τα νέα στοιχεία

 Δημοσιευμένο στο:www.bloko.gr


Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται και αποδίδονται από το πρωί τα προεδρεία της ΠΟΑΞΙΑ και της ΠΟΑΣΥ, μετά την αποκάλυψη του bloko.gr για τον μισθολογικό Αρμαγεδώνα που επίκειται να πλήξει το ένστολο προσωπικό κι αποτελεί προϊόν εισήγησης του ΓΛΚ που όμως αποτυπώνει την πραγματική πρόθεση του κυβερνητικού επιτελείου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, από τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις που έκαναν το πρωί κορυφαία στελέχη του αστυνομικού συνδικαλισμού, τα στοιχεία και τα δεδομένα που τους προκύπτουν είναι
κατά πολύ ... χειρότερα απ' όλα όσα περιγράφονται στο χθεσινό ρεπορτάζ μας, και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν τους υπηρετούντες κοντά στο όριο της φτώχειας.
Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπογραφεί η μισθολογική- θανατική καταδίκη των ένστολων, οι ηγεσίας των δύο Ομοσπονδιών επιχειρούν να δουν τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, είτε τον υπουργό Οικονομικών Γ., Στουρνάρα, όμως παρά την επιμονή τους και την υπομονή τους, οι δύο πολιτικοί αποφεύγουν με διάφορους εύσχημους τρόπους και δικαιολογίες να τους συναντήσουν, παρότι συνοδεύονται από δύο βουλευτές της Ν.Δ. και πρώην προέδρους των δύο Ομοσπονδιών, Η. Βλαχογιάννη και Δ. Κυριαζίδη.
Οι συνδικαλιστές είναι αποφασισμένοι στην  περίπτωση που δεν γίνουν δεκτοί, να μεταβούν στο μέγαρο Μαξίμου ώστε να απευθύνουν μήνυμα στον κ. Σαμαρά πως επί ημερών διακυβέρνησης του, μπαίνει ταφόπλακα στο μισθολογικό αύριο χιλιάδων ένστολων και των οικογένειων τους.
Το bloko.gr παρά την απεργία των δημοσιογράφων, θα διατηρεί ενήμερους τους αναγνώστες του για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει  για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.