Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση με Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

poasy
Αθήνα 29 Νοεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 800/6/20
Προς: Ε.Α.Υ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Ύστερα από την εξέγερση στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών που λειτουργεί στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κλήθηκε από την Ε.Α.Υ. Ροδόπης και συμμετείχε σε συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.λ.π. φορέων του Νομού, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ. Ροδόπης την 25-11-2012.
Οι εκπρόσωποι αποφάσισαν από κοινού μια σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων για να τύχουν αντιμετώπισης τα υφιστάμενα προβλήματα και οι παρενέργειες που παρουσιάζονται από τη λειτουργία του συγκεκριμένου Κέντρου Κράτησης.
Με το πέρας των εργασιών υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Ταξίαρχο κ. ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ Γεώργιο στον οποίο αναπτύχθηκαν διεξοδικά οι ανησυχίες, οι αγωνίες και τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους που είναι επιφορτισμένοι με όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα .
Ο κ. Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής δήλωσε ότι συμμερίζεται όλες αυτές τις αγωνίες, τάσσεται αλληλέγγυος στα προβλήματα και από μέρους του θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή τους.
Μεταξύ των προβλημάτων ήταν και αυτό της εκτέλεσης υπηρεσίας στο εσωτερικό της περίφραξης των κτιρίων κράτησης των κρατουμένων, ως μας γνωστοποιήθηκε από τα Προεδρεία σας αλλά και εγγράφως από αποσπασμένους συναδέλφους στο κέντρο φύλαξης στο Παρανέστι – Δράμας, ζήτημα το οποίο αντιμετωπίσθηκε άμεσα με παρέμβαση του κ. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.