Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Υπηρεσιακά οχήματα Α.Δ. Λακωνίας

 
poasyΑθήνα, 1 Μαρτίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 309/13/21α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας
Θέμα: «Υπηρεσιακά οχήματα Α.Δ. Λακωνίας»
  Κύριε Αρχηγέ,
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 311/4/02 από 27/02/2013 έγγραφό της αναφέρει ότι λόγω της συχνής μετακίνησης, της στελέχωσης, Διμοιριών Υποστήριξης αλλά και της έλλειψης πιστώσεων, παρατηρείται έλλειμμα του εξοπλισμού και εφοδίων και το μοναδικό υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Α.Δ. Λακωνίας να μην πληροί τους όρους και τις προδιαγραφές, με πλέον χαρακτηριστικό ότι ο εμπρόσθιος υαλοπίνακας χρήζει άμεσης αντικατάστασης.
  Το έντονο ενδιαφέρον και η μεγάλη αγωνία των Προεδρείων των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη υπηρεσιακή πρακτική, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο, γιατί αυτά τα προβλήματα θέτουν σε πλείστους κινδύνους τους συναδέλφους που απαρτίζουν και στελεχώνουν τις Διμοιρίες.
  Αδιαμφισβήτητα τις περισσότερες φορές η μετακίνηση των Διμοιριών Υποστήριξης αλλά και άλλων αστυνομικών δυνάμεων είναι επιβεβλημένη και αυτό είναι κατανοητό από τους συναδέλφους. Όμως αυτό που δεν είναι όχι μόνο κατανοητό αλλά και καθίσταται κατακριτέο και ανεπίτρεπτο, είναι το πώς η Διοίκηση δεν λαμβάνει όλα εκείνα τα απαιτούμενα και προβλεπόμενα (Π.Δ. 45/2008) μέτρα, καθώς και τυχόν επιπρόσθετα, που θα διασφαλίζουν κατά τον καλύτερο τρόπο τον συνάδελφο από κάθε πλευρά, σ' όλα τα στάδια της υπηρεσιακής δράσης και λειτουργίας.
  Κύριε Αρχηγέ,
  Επειδή το μοναδικό όχημα μεταγωγής κρατουμένων της Α.Δ. Λακωνίας είναι ακινητοποιημένο λόγω βλάβης, παρακαλούμε για την άμεση αντικατάστασή του με υπηρεσιακό όχημα που να πληροί τις προδιαγραφές της μεταγωγής.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.