Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Οδοιπορικά έξοδα προσωπικού

poasyΑθήνα, 12 Μαρτίου 2013
Αρ. Πρωτ.:503/4/45α
Προς: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν.: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ο.ΑΣ.Υ.:
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, ΒΛΑΧΟ Γεώργιο, ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, ΔΑΓΚΛΗ Δημήτριο, ΔΗΜΟΥΤΣΗ Παντελή, ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Αντώνιο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο, ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιο, ΚΑΡΑΔΗΜΑ Νικόλαο, ΚΑΡΑΠΑΝΟ Νικόλαο, ΚΡΙΚΕΤΟ Σπήλιο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, ΛΑΖΟ Παναγιώτη, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Αντώνιο, ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, ΜΠΑΚΑΡΑ Γρηγόριο, ΜΠΑΝΤΟΛΑ Στέργιο, ΜΥΛΩΝΑ Ευάγγελο, ΟΣΣΑ Βασίλειο, ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ Γεώργιο, ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα, ΤΟΛΙΚΑ Μιχαήλ, ΤΡΙΓΩΝΗ Χρήστο, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ Γεώργιο, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Χρήστο.
Θέμα: «Οδοιπορικά έξοδα προσωπικού»
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ομοσπονδία μας γίνεται αποσπασματικά αποδέκτης προβλημάτων αλλά και ερωτημάτων αναφορικά με τη σύνταξη και τη διεκπεραίωση υπομνημάτων των οδοιπορικών εξόδων των συναδέλφων μας.
Προκειμένου καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, να αξιολογηθούν και να ομαδοποιηθούν από την Ομοσπονδία μας, παρακαλούμε μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα (Μάρτιος 2013), οι Ενώσεις σας συνεργαζόμενες εφόσον το κρίνουν αναγκαίο με τους κατά τόπον διαχειριστές των Υπηρεσιών σας, να μας αποστείλουν έγγραφο στο οποίο πέραν της καταγραφής, να μας υποβάλλουν και σαφείς προτάσεις, ώστε εκ μέρους μας να ασκηθεί πίεση τόσο για τη συγκρότηση Υπηρεσιακής Επιτροπής που θα επανεξετάσει εφόσον είναι αναγκαίο το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τα οδοιπορικά έξοδα και θα προτείνει την ενδεχόμενη τροποποίησή του.
Επιπρόσθετα παρακαλούνται και τα μέλη του Δ.Σ. να υποβάλλουν στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας έγγραφό τους με ανάλογο περιεχόμενο.
Σημείωση: Οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.