Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012


poasy
Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 201/9/13
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε να εκφράσει την ολόπλευρη συμπαράστασή του στους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και με αφορμή τη νέα χρονιά, να ευχηθεί σε όλους καλά αποτελέσματα στον αγώνα τους, του μόνου δρόμου που έχει απομείνει σε όλους μας για να απαντήσουμε σε όλους εκείνους, εντός κι εκτός Ελλάδας, που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς.
Εκφράζουμε ειδικότερα την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία» και «Κόσμος του Επενδυτή», καθώς επίσης και σε όλους τους συναδέλφους τους στα άλλα ΜΜΕ που μετά την μείωση των απολαβών τους, αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία της απόλυσης. Έχουμε την εδραία πεποίθηση ότι τώρα, που η τρόικα και οι εγχώριοι εκτελεστές των αποφάσεών της, καθορίζουν το παρόν και το μέλλον γενιών και γενιών, απαιτείται η ενδυνάμωση του πραγματικού ρόλου του Τύπου, με στόχο την αντικειμενική ενημέρωση του λαού, χωρίς τα δεσμά της διαπλοκής και των ποικιλώνυμων συμφερόντων, που υπονομεύουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Τέλος, με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ενάντια στις απολύσεις και στην «εφεδρεία» σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον αγώνα των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ Ε.Ι.Ν., Π.Ο.Θ.Α., Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α., Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. και των Σωματείων ΟΣΚ, ΙΓΜΕ, ΟΠΔΔΥ, ΕΟΜΜΕΧ ΕΘΙΑΓΕ, ΟΠΕΓΕΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΛΟΓΑΚ, ΗΔΙΚΑ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΘΕΜΙΣ, Ο.Κ.Α.Α, ΕΛΟΤ ΕΓΝΑΤΙΑ, ΜΟΔ, ΑΠΕΜΠΕ, ΔΕΠΑΝΟΠ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ.ά., αλλά και της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ στην Ελευσίνα, εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξή μας, τονίζοντας ότι ως ένστολοι δημόσιοι λειτουργοί βιώνουμε τις ίδιες αγωνίες.
Προειδοποιούμε για μια ακόμα φορά την Κυβέρνηση, να επανεξετάσει τις καταστροφικές μνημονιακές της πολιτικές, που βυθίζουν πιο βαθιά στην ύφεση την οικονομία και στη φτώχεια ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.