Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ζητείται συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔ


poasy
Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 100/6/3β
Προς: Τον Πρόεδρο Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου
κ. ΚΟΥΤΡΑ Μιχαήλ
Κοιν.: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κύριε Πρόεδρε,
Με την ευκαιρία του νέου έτους και την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων, η Ομοσπονδία μας σας εύχεται καλή επιτυχία στο έργο σας, με τη διαβεβαίωση ότι εκ μέρους μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαστε χρήσιμοι και να διευκολύνουμε τους συναδέλφους μας στο επίπονο και επικίνδυνο έργο που τους έχει τάξει η Ελληνική Πολιτεία.
Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω διαφόρων αποφάσεων των Ιατρικών Συλλόγων, εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα της απρόσκοπτης ιατρικής περίθαλψης των μελών μας, καθώς αναγκάζονται να καλύπτουν την οικονομική δαπάνη για την ιατρική τους περίθαλψη από το εισόδημά τους, σε μια εποχή που αυτό μειώνεται κάθε μήνα και μάλιστα σε μια περίοδο που η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη με τις αναδρομικές κρατήσεις και την αύξηση της φορολογίας.
Κύριε Πρόεδρε,
Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή, όπως γνωρίζετε, ο Οργανισμός σας δεν έχει προβεί στην εξόφληση των οφειλομένων ποσών, καίτοι αυτά παρακρατούνται μηνιαίως από το μισθό των αστυνομικών υπαλλήλων.
Παρακαλούμε λοιπόν να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας άμεσα, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τις δικές σας ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης του μείζονος αυτού προβλήματος.
Με εκτίμηση
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.