Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




   Η νεοϊδρυθείσα Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας η οποία καλείται σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες ,   αντίξοο περιβάλλον,  μόνη της,  έχοντας όμως την θέληση να βελτιώσει την καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον των συναδέλφων της διεύθυνσης μας,  πραγματοποίησε  σήμερα 5 Ιανουαρίου 2012 συνάντηση  με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Σαλαμάγκα. 
     
 Το Δ.Σ. ανέπτυξε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της       Αστυνομικής Διεύθυνσης, με σκοπό την άμεση επίλυση τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής άκουσε με προσοχή όλα τα αιτήματα,   έδωσε άμεσα λύση σε ορισμένα και δεσμεύτηκε στην  υλοποίηση των υπολοίπων.

          Ειδικότερα στα θέματα των μεταγωγών δεσμεύτηκε :


ü  Να μην διατάσσονται μεταγωγές μετά την ανάρτηση των υπηρεσιών.


ü Όσοι συμμετέχουν στις  μεταγωγές να ενημερώνονται άμεσα από τον Αξ. Υπηρεσίας (έτσι ώστε να υπάρχει  ο κατάλληλος χρόνος  προετοιμασίας).


ü Μαζί με το φύλλο πορείας να εισπράττουν τα χρήματα από την παγία ( σε περίπτωση αδυναμίας του τμήματος,  τα χρήματα θα λαμβάνονται από το αρμόδιο γραφείο της  Διεύθυνσης).


ü Στις μεταγωγές θα συμμετέχουν πλέον όλοι οι συνάδελφοι ( βάσει κατάστασης) πλην των συναδέλφων που συμμετέχουν στην ειδική ομάδα και των δακτυλοσκόπων.


ü Να δίνονται ίδιες ημέρες πορείας σε όσους συμμετέχουν στις μεταγωγές ανεξάρτητα υπηρεσίας που υπηρετούν.


Σχετικά με τα αιτήματα   των συναδέλφων  του  τ.σ.φ  Μεταξάδων υπήρξε θετική προσέγγιση των αιτημάτων και εντός λίγων ημερών θα δοθούν ουσιαστικές  λύσεις .

  Όσο αφορά τα προβλήματα των υπηρετούντων στις άλλες υπηρεσίες υπήρξε θετική προσέγγιση των περισσοτέρων και αναμένεται  να δοθούν άμεσα  λύσεις .

Το Δ.Σ. δεσμεύεται  να  παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και να συνεχίσει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε οι υπηρετούντες Αστυνομικοί της Α.Δ. Ορεστιάδας να απολαμβάνουν όλων των δικαιωμάτων που μας παρέχει η νομοθεσία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γνωστοποιούν  τα προβλήματα και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους, προς το Δ.Σ. ή ηλεκτρονικά στην  ιστοσελίδα seayorestiadas.blogspot.com  ( με ονοματεπώνυμο) έτσι ώστε στο πνεύμα αυτής της προσπάθειας και στο δύσκολο περιβάλλον που διαμορφώνετε, για τον αστυνομικό να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κάθε συνάδελφο.


                                                 Για  το  Δ.Σ.

                    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  Παντελής                         ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.