Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

14-01-2012:Συνελήφθησαν στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων-Έβρου δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη

   
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
        
  Κομοτηνή, 14 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη
Με τη σύλληψη απετράπη η είσοδος στη Χώρα σε είκοσι τρεις (23) περίπου μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (13-1-2012), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων-Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Γκάνας.
Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν οι δύο (2) διακινητές, να μεταφέρουν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη και συνελήφθησαν.
Με την σύλληψή τους, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο Ελληνικό έδαφος, σε άλλους είκοσι τρεις (23) περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του Τουρκικού εδάφους.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) πλαστική βάρκα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.