Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/08/2012

poasy
Αθήνα 17 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 200/2/81β
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/08/2012
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
  Ως γνωστόν, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, χωρίς να επαναπαυτεί ούτε μια μέρα, συνεδρίασε αμέσως μετά το 22ο Πανελλαδικό μας Συνέδριο και καθόρισε τις συντεταγμένες της περαιτέρω πορείας του, δεδομένου ότι έχουμε όλοι να δώσουμε έναν άνισο αγώνα, ενάντια στη δαμόκλειο σπάθη μιας νέας υποτίμησης της ζωής μας.
  Επειδή είναι σαφές σε όλους μας ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα δεν δικαιούται να υποστείλει τη σημαία του αγώνα, αλλά αντιθέτως έχει ιερή υποχρέωση να δώσει σκληρές μάχες με όλες του τις δυνάμεις για να αντιστρέψει την αρνητική πορεία στην οποία μας έχουν οδηγήσει άλλοι, καλείσθε την προσεχή εβδομάδα να λάβετε μέρος στο Γενικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24-08-2012 ώρα 10:30 στην Αθήνα - Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αίθουσα 13 «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ».
  Η επίτευξη των στόχων μας είναι βέβαιο ότι θα εξαρτηθεί και από τη δική μας συνεπή και αταλάντευτη αγωνιστική διάθεση και συμμετοχή για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με βάση ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης συγκεκριμένων και ιεραρχημένων αιτημάτων.
  Ήδη η Ομοσπονδία, σε συνεργασία με όλες τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας χαράσσει μια κοινή αγωνιστική πορεία για την ικανοποίηση των κοινών μας στόχων, προειδοποιώντας τους αρμόδιους αξιωματούχους ότι όχι απλώς δεν θα δεχτούμε τυχόν υπαναχωρήσεις από προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά αντιθέτως θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν σε όλα τα επίπεδα.
  Έχουμε ήδη εκπέμψει σήμα συναγερμού για ετοιμότητα και εγρήγορση όλων των συναδέλφων και τώρα καλούμαστε να αποφασίσουμε τις περαιτέρω ενέργειές μας, συνειδητοποιώντας όλοι μας ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε.
  Ούτε ηττοπάθεια- ούτε μοιρολατρία, λοιπόν.
  Η πίστη στον καλό και δίκαιο αγώνα που διεξάγουμε είναι η δύναμή μας για να μπει φραγμός στην ισοπέδωση και να αντιστρέψουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.
Ελπίζουμε για το αύριο, διδασκόμενοι από το παρελθόν!
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.