Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στον Στουρνάρα οι συνδικαλιστές, Κεφαλογιάννης: "η δέσμευση του κόμματος είναι όχι στις περικοπές των ενστόλων!!!"



Στον Στουρνάρα οι συνδικαλιστές, Κεφαλογιάννης: "η δέσμευση του κόμματος είναι όχι στις περικοπές των ενστόλων!!!"
Αφοπλιστικές υπήρξαν για τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας οι δηλώσεις του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο επιδίωξαν και είδαν πριν από λίγο στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού. Ενώ πληροφορίες του bloko.gr σημείωναν πως η κάθοδος από το Σύνταγμα έγινε με άγριες διαθέσεις ώστε να ζητηθούν εξηγήσεις αναφορικά με τις μετεκλογικές παλινωδίες, ο κ. Κεφαλογιάννης τους
κατεύνασε με δήλωση σοκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στο συγκεντρωμένο μικρό πλήθος πως "δέσμευση ήταν και παραμένει να μην γίνει καμία περικοπή στους υπηρετούντες στα σώματα Ασφαλείας", γεγονός που άφησε άναυδους κι ενεούς τους παριστάμενους και με πρόθεση έντονης διαμαρτυρίας, οι οποίοι αποχώρησαν με την απορία για το ποιος κυβερνά τελικά αυτό το τόπο. Άλλα βούλεται το κόμμα και άλλα πράττει η κυβέρνηση του κυβερνώντος κόμματος.
Αυτή την ώρα οι συνδικαλιστές βρίσκονται και πάλι στο Σύνταγμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών προκειμνένου να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Στουρνάρα, που όλο το προηγούμενο διάστημα τους απέφευγε όπως ο εξαποδώ το λιβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.