Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Π.Ο.Α.ΣΥ με τον Τομέα Δημόσιας Τάξης της ΔΗΜ.ΑΡ.


Δημοσιευμένο στο : http://aspapolice.blogspot.gr
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2012
--Σήμερα 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ με τον Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Από πλευράς Π.Ο.ΑΣ.Υ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ.
Από την ΔΗΜ.ΑΡ ο αρμόδιος Τομεάρχης Βουλευτής Γιάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ο Βουλευτής Επικρατείας Σπύρος ΛΥΚΟΥΔΗΣ και ο Βουλευτής Ευβοίας Δημήτρης ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (μέλη του Τομέα).
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν όλα τα θεσμικά ζητήματα που αφορούν την περίοδο αυτή την Ελληνική Αστυνομία , με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της εκπαίδευσης , της μεταρρύθμισης της και του κλεισίματος των Αστυνομικών Σχολών Ξάνθης και Κομοτηνής , καθώς και της αναγκαιότηατς πλέον της εκ βάθρων μεταρρύθμισης , αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης των αστυνομικών υπηρεσίων και του ανθρώπινου δυναμικού της, ώστε αυτή να γίνει πιο σύγχρονα δομημένη, πιο ευέλικτη και πιο αποτελεσματική.

Στο φλέγον θέμα των επικείμενων μισθολογικών περικοπών η ΔΗΜ.ΑΡ όπως άλλωστε έχει εκφραστεί και μέχρι σήμερα είναι κάθετα αντίθετη και έτσι θα παραμείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.