Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλή τον Βουλευτή κ. Ντουκάκη


poasy
Αθήνα 29 Μαρτίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/35

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  605-4-35 Συνάντηση στη Βουλή των Ελλήνων είχε η Ομοσπονδία μας με αντιπροσωπεία κόμματος και τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΝΤΟΥΚΑΚΗ Μανούσο. Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του ΛΑ.Ο.Σ. και του Προέδρου αυτού για την διαρκή στήριξή του στον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέπτυξε το διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας και ζήτησε από τους εκπροσώπους του κόμματος, να στηρίξουν στη Βουλή και προτού αυτή διαλυθεί για τις επικείμενες εκλογές, τα αιτήματα που έχουν από καιρό υποβληθεί στα αρμόδια υπουργεία και αφορούν κατά προτεραιότητα στο εκλογικό επίδομα, στην διασφάλιση και εξόφληση των οδοιπορικών εξόδων παρελθόντων ετών, καθώς και τη βαθμολογική προαγωγή αστυφυλάκων.
   Επίσης, τόνισε ότι οι αστυνομικοί αγωνιούν και αγανακτούν λόγω της συνεχιζόμενης καταλήστευσης τόσο των μισθών και των συντάξεών τους, όσο και των αποθεματικών του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., ενώ είναι εξοργισμένοι και από το γεγονός ότι δεν γλίτωσε τη «ληστεία» ακόμα και αυτό το ταμείο που είχε ιδρυθεί αποκλειστικά από τις εισφορές τους με στόχο την οικονομική ενίσχυση αναξιοπαθούντων και τραυματισθέντων συναδέλφων ή των οικογενειών εκείνων που θυσιάζονται στο βωμό του καθήκοντος.
   Σε ό,τι αφορά την λειτουργία και τις δομές της Ελληνικής Αστυνομίας ως μιας Δημόσιας Υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, για να είναι πιο αποτελεσματική, ζητήθηκε από μέρους μας η στήριξη μιας σειράς μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στην ειδική μελέτη που εκπονήθηκε από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το σκοπό αυτό.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.