Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε εκπαίδευση είκοσι έξι (26) στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα «Επιχειρησιακής ανάλυσης της παράνομης διακίνησης μεταναστών».


ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 25 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε εκπαίδευση είκοσι έξι (26) στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα «Επιχειρησιακής ανάλυσης της παράνομης διακίνησης μεταναστών»
Εκπαίδευση σε θέματα «Επιχειρησιακής ανάλυσης της παράνομης διακίνησης μεταναστών» ολοκληρώθηκε σήμερα (25-05-2012) στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην εκπαίδευση, που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο, συμμετείχαν συνολικά είκοσι έξι (26) στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που ασχολούνται με θέματα διαχείρισης πληροφοριών στη παράνομη διακίνηση μεταναστών στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές πόλεις της Χώρας.
Στόχος της εκπαίδευσης ήταν:
  • Η ενημέρωση των εκπαιδευομένων πάνω στις νέες τάσεις και εξελίξεις, που αφορούν την δράση εγκληματικών ομάδων, που δραστηριοποιούνται στην παράνομη μετανάστευση.
  • Η ενημέρωση των εκπαιδευομένων σε πρακτικές και τεχνικές συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών.
  • Η βελτίωση των δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων στη σύνταξη αναλυτικών προϊόντων.
  • Η παροχή γνώσεων στους εκπαιδευόμενους, πάνω σε θέματα στρατηγικής ανάλυσης και στρατηγικών κατευθύνσεων προς τις Υπηρεσίες.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτέλεσαν έμπειρα και ειδικά κατηρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα διαχείρισης επιχειρησιακών πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.