Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης του Έβρου


                                                                                   
                                                                                                     

                                                                                                             
       ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   
            
                                    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

     ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ    

                                           ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                       

                                                                            14 Ιουνίου 2012

                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης του Έβρου

Η  διαταγή για περαιτέρω ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με 150 Αστυνομικούς από άλλες υπηρεσίες της Χώρας για χρονικό διάστημα 3 μηνών, έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα την άμεση ανάγκη ενίσχυσης των Αστυνομικών Διευθύνσεων που διαχειρίζονται τον κύριο όγκο των παράνομα εισερχομένων στην Χώρα ατόμων.

Ο τρόπος όμως που προτίθεται η Πολιτεία να το κάνει αυτό δημιουργεί οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα στους αποσπασμένους συναδέλφους μας.

Δυσβάσταχτη επιβάρυνση στα δημόσια οικονομικά αφού το κόστος των συγκεκριμένων αποσπάσεων με έναν πρόχειρο υπολογισμό ανέρχεται περίπου στο ποσό των 850.000 ευρώ.

Επίσης και ο στόχος για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της αποτροπής εισόδου παράνομων μεταναστών αλλά και της διαχείρισης αυτών θα επηρεάζεται τόσο από το γεγονός ότι οι συνάδελφοι αυτοί θα εργάζονται μακρυά από τις οικογένειές τους με ότι αυτό συνεπάγεται όσο και από το γεγονός της μη γνώσης της γεωμορφολογίας της περιοχής.

Η διαταγή αυτή έρχεται να κάνει όσο ποτέ επίκαιρη την πριν από 2 χρόνια πρότασή μας για ενίσχυση των Τ. Σ. Φ. του Έβρου με αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε άλλες υπηρεσίες της Χώρας και ο τόπος καταγωγής ή ο τόπος συμφερόντων τους είναι ο Έβρος , με μακροχρόνιες αποσπάσεις χωρίς επηρεασμό των μορίων για την μετάθεση τους, αφού αυτή θα λύνει οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα των συναδέλφων αυτών, θα είναι αδαπάνως για το δημόσιο η δε προσφορά των συγκεκριμένων συναδέλφων πιστεύουμε ότι θα είναι ποιοτικότερη λόγω της γνώσης της περιοχής αλλά και από την μείωση των οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων τους.
                                                              Για τα  Δ. . Σ.



                            Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ                                                Σ.Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

           Ο            Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας                                      Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

                            

Χ                        ΧΑΤΖΗΑΝΩΣΤΟΥ  Κων/νος              ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος                     ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  Παντελής           ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.