Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στουρνάρας σε συνδικαλιστές: "Καλύτερα να με αλλάξουν, να πάω για κολύμπι", Οι καλλίπυγες σύμβουλοι

Δημοσιευμένο στο :www.bloko.gr
Οι καλλίπυγες σύμβουλοι στο πλευρό των υπεραθλητή ανοιχτής θάλασσας... Οι καλλίπυγες σύμβουλοι στο πλευρό των υπεραθλητή ανοιχτής θάλασσας...
Εντυπωσιασμένοι παρά τα πολλαπλά σοκ που υπέστησαν εξακολουθούν να δηλώνουν οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των ένστολων για την φλεγματική κυνικότητα του υπουργού Οικονομικών, για τον οποίο θυμίζουμε προ ημερών, ο πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ του είχε αποδώσει το τίτλο "ο δολοφόνος με αστραφτερό χαμόγελο..."
Πέραν των στιχομυθιών που αποκάλυψε το bloko.gr, ο κ. Στουρνάρας εξακολούθησε ν'
αντιμετωπίζει με χαμόγελο και να φέρεται και να συμπεριφέρεται στα όρια του να προκαλέσει την έκρηξη οργής κάποιου από τους συνομιλητές του, όταν δέχτηκε απανωτές επιθέσεις για το γεγονός πως άλλα έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες οι πολιτικοί αρχηγοί και ο κ. Σαμαράς στις δύο διαδοχικές προεκλογικές περιόδους και άλλα τους δηλώνει αυτός.
Ο υπουργός Οικονομικών, αντιπαρήλθε με αφοπλιστικό τρόπο τα κύματα των επιθέσεων όταν τους είπε με ιλιγγιώδη κυνισμό: "Εμένα με έφεραν να κάνω μια δουλειά. Αν δεν τους κάνω, καλύτερα να φύγω κι εγώ να πάω στην Πάρο να κάνω κολύμπι". Κάποιοι γνώριζαν ότι ο ψαλιδοχέρης υπουργός αρέσκεται να κολυμπά κάθε ημέρα περίπου 7 χιλιόμετρα θαλάσσιας διαδρομής, που εκτείνεται από την ακτή που βρίσκεται η βίλα του στο νησί, μέχρι ένα φάρο που βρίσκεται στην κορυφή ενός κολπίσκου και απέχει από το σημείο εκκίνησης περίπου 3,5 χιλιόμετρα.
Το δεύτερο πέρα του κυνισμού εξίσου εντυπωσιακό στοιχείο που σημάδεψε τη συνάντηση, ήταν οι δύο καλλίπυγες κυρίες τις οποίες ο κ. Στουρνάρας συμβουλευόταν διαρκώς, κάθε φορά που ανέκυπτε ζήτημα προσδιορισμό του μεγέθους των περικοπών και της οικονομικής ταφόπλακας που βάζει η κυβέρνηση πάνω από τους ένστολους και τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.