Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο υπ. Δημόσιας Τάξης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου

 

Δημοσιευμένο στο : http://www.astynomia.gr http://www.zougla.gr
Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012
-Τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, που συγκέντρωσαν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, προσέφεραν στη μη κυβερνητική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου», ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός της αστυνομίας, Νίκος Παπαγιανόπουλος.
Συγκεκριμένα, στην οργάνωση δόθηκαν μισός τόνος οσπρίων και ζυμαρικών και περισσότερα από 100 κιλά κρέας γαλοπούλας.
Οι κύριοι Δένδιας και Παπαγιανόπουλος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού» στον Κολωνό, άκουσαν τα κάλαντα από τα παιδιά και ευχαρίστησαν τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, βοηθώντας απόρους και μονογονεϊκές οικογένειες.
http://www.zougla.gr

Το Δελτίο Τύπου

20-12-2012: Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου

«Το θεάρεστο το έργο που επιτελεί ο πατέρας Αντώνιος είναι μήνυμα ανοχής, αγάπης και αδελφοσύνης» δήλωσε ο κ. Νικόλαος Δένδιας

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, και στελέχη της, επισκέφθηκε σήμερα (20/12/2012) τις εγκαταστάσεις της μη κυβερνητικής Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», στον Κολωνό.

Ο Υπουργός παρέδωσε στον ιδρυτή της οργάνωσης πατέρα Αντώνιο τα είδη (τρόφιμα, βιβλία, φάρμακα, παιχνίδια και είδη ρουχισμού) που συγκέντρωσε το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Πολιτική και Φυσική Ηγεσίας της.

Ο κ. Δένδιας άκουσε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά που έχουν βρει μια φιλόξενη εστία στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού και συνομίλησε μαζί τους, όπως και με τους εθελοντές που στηρίζουν το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δήλωσε τα εξής:

«Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και μία μικρή αντιπροσωπεία από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, γυναίκες και άνδρες, να επισκεφθούμε την Κιβωτό του Κόσμου και να δούμε το σημαντικό, το πραγματικά θεάρεστο έργο, που επιτελεί εδώ ο πατέρας Αντώνιος και οι συνεργάτες του.

Καταρχήν, θα ήθελα από καρδιάς να τον συγχαρώ. Για το έργο το οποίο επιτελεί και για το μήνυμα το οποίο εκπέμπει προς την κοινωνία. Ένα μήνυμα αγάπης, ένα μήνυμα ανοχής, ένα μήνυμα κατανόησης και αδελφοσύνης των ανθρώπων πέρα από κράτη, φυλές, χρώματα.

Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσπάθεια που έκαναν και τα προϊόντα που συνέλεξαν, τα διάφορα είδη και τα τρόφιμα, τα οποία τέτοιες ημέρες δείχνουν τον χαρακτήρα που έχει το Σώμα αυτό. Ένα Σώμα που είναι ταγμένο να στηρίζει την ελληνική κοινωνία. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:

«Είναι ειδική στιγμή σήμερα, που με τον κύριο Υπουργό βρισκόμαστε εδώ, για να δούμε εσάς πρώτα και βέβαια στη συνέχεια το έργο το οποίο επιτελεί ο Πατέρας Αντώνιος. Είναι έργο αγάπης, είναι έργο αλληλεγγύης, είναι έργο ανθρωπιάς και αυτή η Κιβωτός, επιτρέψτε μου να την ονομάσω εγώ, ότι είναι η Κιβωτός των παιδιών όλου του κόσμου. Χωρίς καμία διάκριση, χωρίς καμία διαφοροποίηση, η αγάπη που δίδεται σε εσάς από όλους τους Έλληνες πολίτες είναι διάχυτη, είναι χωρίς διάκριση και προσβλέπει και αποβλέπει στο πως θα γίνετε οι αυριανοί πολίτες, είτε αυτής της χώρας είτε κάποιας άλλης, αλλά με αξίες, με ιδανικά, με παιδεία, με αγωγή.


Πάτερ Αντώνιε, συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε. Να ξέρετε ότι σε αυτό έχετε αρωγό όλους τους Έλληνες πολίτες και πάντα η Αστυνομία, έστω και αν βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή, θα προσπαθήσει από το υστέρημα του προσωπικού της, ό,τι μπορεί, τουλάχιστον σε υλικό, να συνεισφέρει. Τα πνευματικά ανήκουν σε εσάς και τα οποία τα επιτελείτε με άκρα επιτυχία.

Ευχαριστώ πολύ. Καλή πρόοδο, καλή συνέχεια».






http://www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.