Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Κατάσταση υπηρεσιακών οχημάτων

poasyΑθήνα 6 Δεκεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 403/1/13α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας

Θέμα: «Κατάσταση υπηρεσιακών οχημάτων»
Κύριε Αρχηγέ,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 311/4/1 από 28/11/2012 έγγραφό της αναφέρεται με σαφήνεια και λεπτομερώς στην κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας που έχουν υπερβεί το καθένα ακόμα και τα 550.000 χιλιόμετρα, ενώ δεν εγκρίνονται καν τα κονδύλια για τη συντήρηση – επισκευή τους με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες, αλλά κυρίως τη σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων σ' αυτά.
Η καταλληλότητα των υπηρεσιακών οχημάτων είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας διότι συνδέεται άμεσα με την οδική ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας στην πάταξη της εγκληματικότητας και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.
Κύριε Αρχηγέ,
Παρακαλούμε όπως με προσωπική σας παρέμβαση όλα τα υπηρεσιακά οχήματα της Α.Δ. Λακωνίας, αλλά και όλης της Χώρας, περάσουν άμεσα από τον τεχνικό περιοδικό έλεγχο που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 4 του Π.Δ. 45/2008.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.