Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Ορεστιάδα

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου
Συνελήφθησαν προχθές (18-2-2012) το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 19, 20 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες εισήλθαν στην οικία 73χρονου ημεδαπού, που βρίσκετε σε χωριό της Ορεστιάδας και αφού τον χτύπησαν, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι, με το οποίο και τράπηκαν σε φυγή.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, με την πραγματοποίηση συντονισμένων ερευνών. Στις έρευνες συνέδραμαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας να εντοπίσουν τους τρεις (3) δράστες με το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να τους συλλάβουν.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.