Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΟΑΣΥ προσκαλεί τις Οργανώσεις για το Γενικό Συμβούλιο την 8 και 9 Φεβρουαρίου 2012

 
 
afisa_poasy_gs_8-9_2-2012ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 6 Φεβρουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:200/2/76ε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΤΗΝ 8 & 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Γ.Α.Δ.Α.)

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με προηγούμενο έγγραφό μας (Αρ.πρωτ.:200/2/76β), η Ομοσπονδία μας συγκαλεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2012 στο Aμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173 - Αθήνα) Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο προκειμένου να λάβει σοβαρότατες αποφάσεις όσον αφορά την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.
Τη στιγμή που οι «τροϊκανοί» οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα, απαιτώντας ανερυθρίαστα να τους πει από πάνω κι ευχαριστώ για τις «υπηρεσίες» τους, το συνδικαλιστικό μας κίνημα καλείται να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας, διατρανώνοντας την απαίτησή του να μην υποκύψει στα καταστροφικά τους σχέδια.
Συμμετέχοντας στις εργασίες του Διευρυμένου Γενικού Συμβουλίου, καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την επιτυχή έκβαση του αγώνα μας. Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καλείται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απαιτώντας από την πολιτεία να του διασφαλίσει τα απαιτούμενα «όπλα» για την διασφάλιση των συμφερόντων όλων των αστυνομικών υπαλλήλων και βεβαίως την ομαλή λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία συνθλίβεται στις συμπληγάδες των τροϊκανών και των εγχώριων υποστηρικτών τους, χωρίς να βρίσκει τις απαιτούμενες αντιστάσεις σε επίπεδο Ηγεσίας και άλλων Φορέων.

Προς τούτο σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο δια του Προέδρου, Γενικού Γραμματέα των Ενώσεών σας και τουλάχιστον 2 (δύο) αντιπροσώπων των Ενώσεων ηπειρωτικής χώρας και 1 (ενός) της νησιωτικής.
Οι διήμερες εργασίες θα ξεκινήσουν ώρα 16.30 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2012 με τις ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών και εκπροσώπων φορέων, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας μας και δείπνο στη Λέσχη της ΓΑΔΑ.

Την επομένη ημέρα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 θα συνεχιστούν οι εργασίες από το πρωί, με τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των εκπροσώπων των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, έως στις 15.00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.