Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ίδρυση λεσχών εστίασης - σίτισης

poasy
Αθήνα 25 Ιουλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 512/1/2
Προς: Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
          κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
Κοιν.: 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
          2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
          3) Αστυνομικές Υπηρεσίες

Θέμα: «Ίδρυση λεσχών εστίασης - σίτισης»
Κύριε Υπουργέ,
  Είναι γνωστή σε όλους μας η δραματική μείωση που έχουν υποστεί οι μισθοί μας εξαιτίας των οικονομικών μέτρων, αλλά και τα φορολογικά βάρη με τους άμεσους και έμμεσους φόρους που συρρικνώνουν περεταίρω το εισόδημά μας.
  Στο πρόσφατο Πανελλαδικό Συνέδριό μας κατατέθηκαν προτάσεις από συναδέλφους – συνέδρους ότι πρέπει να αναζητηθούν τρόποι και να ληφθούν μέτρα που θα δίνουν μια ανάσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση απαιτείται η άμεση έμπρακτη στήριξη με την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από την Ηγεσία.
  Το προαναφερόμενο αίτημα που έχει υποβληθεί από πολλούς συνέδρους έτυχε ομόφωνης απόφασης του 22ου Πανελλαδικού Συνεδρίου, όπου γίνεται αναφορά στην αναγκαιότητα ίδρυσης λεσχών εστίασης για την σίτιση των αστυνομικών σε κεντρικές υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας με επέκταση των ήδη υπαρχόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ειδικότερα, πέραν των υπαρχόντων είναι απαραίτητη η δημιουργία λεσχών στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Βορειοανατολικής, Νοτιοανατολικής και Δυτικής Αττικής, ιδίως στις εγκαταστάσεις της Πρώην Αστυνομικής Ακαδημίας – Μεσογείων 96, στο κτίριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Λ. Καβάλας), στην περιοχή Μαρκοπούλου όπου εδρεύει το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, καθώς και σε όλες τις έδρες των Γ.Α.Δ.Π., για την σίτιση ιδίως νέων συναδέλφων που οι μηνιαίες αποδοχές τους είναι πενιχρές.
 Κύριε Υπουργέ,
  Κατόπιν των προαναφερομένων, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας για τη θετική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αιτήματος με την επέκταση των λεσχών εστίασης, γεγονός που θα ανακουφίσει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τους συναδέλφους.
ypografes-poasy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.