Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Άλλη μια Ένωση συντάσσεται με την πρόταση μας, δηλαδή την ενίσχυση του νομού με Αστυνομικό προσωπικό που ο τόπος καταγωγής ή συμφερόντων τους να είναι ο Έβρος. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για τις αποσπάσεις στον νομό μας.


Δημοσιευμένο στο : http://www.haberi.gr ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2012

-ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Ένωση μας έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών από μέλη  της σχετικά με ένα  μείζoν  θέμα το οποίο ήδη έχει αναδείξει  η Ομοσπονδία και αφορά την απόσπαση συναδέρφων στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, για χρονικό διάστημα σχεδόν δύο ετών σε μηνιαία βάση, περίπου δέκα συνάδελφοί μας αποσπώνται για ενίσχυση της Α.Δ. Ορεστιάδας .
Οι αποσπάσεις αυτές  δημιουργούν έντονα προβλήματα στους ίδιους τους συναδέρφους  στον οικογενειακό και οικονομικό τους προγραμματισμό , αλλά και οργανωτικά στις ήδη επιβαρυμένες υπηρεσίες μας με αποτέλεσμα να μην δύναται να ανταπεξέλθουν επαρκώς στην αντιμετώπιση ζητημάτων καθημερινής αστυνόμευσης.Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι τέτοιου είδους αποσπάσεις πρέπει να γίνονται για ένα εύλογο χρονικό διάστημα(4-6 μήνες) δηλαδή μέχρις ότου η Υπηρεσία  αντιμετωπίσει το έκτακτο γεγονός και σε καμία περίπτωση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Α.Δ.Ιωαννίνων.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο νομός Ιωαννίνων λόγω της γειτνίασης με την Αλβανία παρουσιάζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας της  λαθρομετανάστευσης, μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, όπλων, τράφικινγκ κ.α.  Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ενισχύουμε καθημερινά την Α.Δ Θεσπρωτίας η οποία αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα αφού το λιμάνι της Ηγουμενίτσας  αποτελεί κύρια πύλη εξόδου λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη.
Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε την Αστυνομική Ηγεσία του Αρχηγείου μας να σταματίσει τις αποσπάσεις συναδέλφων μας από την Α.Δ. Ιωαννίνων και να υλοποιήσει την πρόταση των Ενώσεων Α.Δ. Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης δηλαδή την ενίσχυση των Τ.Σ.Φ. του Έβρου με Αστυνομικό προσωπικό που ο τόπος καταγωγής ή συμφερόντων τους είναι ο Έβρος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
-Ο-                                     -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.