Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκαν οχτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες και επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας

       
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 11 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν οχτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες και επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Ο δράστης έχει παραβιάσει τακτική άδεια της Δικαστικής Φυλακής Κομοτηνής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, οχτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 3-6-2012 έως 16-6-2012, εισερχόταν κατά τις νυχτερινές ώρες, από την Βουλγαρία, όπου διαμένει, στη Χώρα μας και πραγματοποιούσε διαρρήξεις, σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας. Συνολικά πραγματοποίησε οχτώ (8) διαρρήξεις, κατά τις οποίες, αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης, πριν δύο μήνες περίπου, παραβίασε τακτική άδεια της Δικαστικής Φυλακής Κομοτηνής, στην οποία ήταν έγκλειστος για διακεκριμένες κλοπές και διέφυγε στη Βουλγαρία.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.