Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μέχρι το βράδυ και οι τοποθετήσεις των ταξίαρχων, Ήπιες αλλά με σαρωτικές αλλαγές θέσεων

Δημοσιευμένο στο :bloko.gr
Μέχρι το βράδυ και οι τοποθετήσεις των ταξίαρχων, Ήπιες αλλά με σαρωτικές αλλαγές θέσεων
Πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Αθήνα και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο κατά τα φαινόμενα νέος επιτελάρχης (;) της Αστυνομίας αντιστράτηγος Δημήτρης Παπαδόπουλος και ήδη ξεκίνησαν οι προπαρασκευαστικές διεργασίες για την αξιολόγηση και των τοποθέτηση των ανώτατων αξιωματικών του σώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στελέχη του υπουργείου και του αρχηγείου δίνουν από το πρωί -πριν και μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ- διαβεβαιώσεις προς
κάθε κατεύθυνση ότι οι κρίσεις θα κινηθούν μέσα σε αξιοκρατικό πλαίσιο και πως θα είναι ήπιου χαρακτήρα.
Αυτό που ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια ακόμα, είναι σε ποιο βαθμό κι έκτασης θα είναι αλλαγές στις θέσεις και κυρίως σε αυτές με νευραλγικό χαρακτήρα, όπως αποτιμώνται ως τέτοιες του υπουργείου, της Ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής. Ώς ένα δείγμα αξιοκρατίας, παρουσιάζεται για παράδειγμα η παραμονή στην υψίστης εθνικής ασφάλειας υπηρεσία, ενός αξιωματικού ο οποίος έχει προσφέρει ως επικεφαλής ανεπίδεκτης αμφισβήτησης προσφορά και έργο. Άσχετα εάν οι κάτω από αυτόν, είναι κατά την άποψη του bloko.gr και αναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά την ευθύνη της εκφοράς της, ανεπίδεκτοι.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, μέχρι το αργότερο στις 11 το βράδυ, θα έχουν κριθεί και οι αστυνομικοί διευθυντές, ώστε ν' ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις των ταξίαρχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.